wie zijn we

Zit u er over te denken om iets te ondernemen in- en aan uw tuin, maar liever het werk uitbesteedaan een kwalitatief goede- en betaalbare vakman?
Heeft u een droomtuin in gedachten, of heeft u een wens voor uw tuin die u wilt laten uitkomen?
Bent u dus op zoek naar de juiste partner om uw project, idee, wens of droom te verwezenlijken?
Dan bent u nu op het juiste adres!

WIE IS MH-TUINEN?
Wij zijn een onderneming waar de aandacht voor de wensen van de klant, en daarbij dus de klant ook zelf, centraal staat.
NH-Tuinen staat voor kwaliteit, vakmanschap, en met onze uitzonderlijke garantiebepalingen, die we met u persoonlijk afspreken en op maat maken, bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekend resultaat met langdurige behoud van leef genot in uw nieuwe tuin. In onze onderneming zijn specialismen uitgebreid aanwezig.
Aanleg groen en bestrating, plaatsen houtwerk, schuttingen, overkappingen, vlonders, onderhoud van groen, snoeiwerk, het is ons niet te gek.

HOE GAAN WE VAN START?
Het begint uiteraard met het in contact komen met elkaar. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, op locatie, zodat wij uw wens mee kunnen visualiseren.
Wij kunnen u vervolgens adviseren en aangeven welke mogelijkheden wij hebben en welke mogelijkheden wij zien. Met onze jarenlange ervaring in het aanleggen- en realiseren van tuinprojecten, kunnen wij met u meedenken over uw wens en u versteld doen staan van de mogelijke uitkomst. Het maken van tekeningen is uiteraard daar een belangrijk onderdeel van.